onsdag 4 april 2007

Skit i magen

Onsdag 4/4: Åkte på en lindrigare forma av magsjuka i måndags kväll. Det gick åska i magen hela natten och kistan var riktigt risig. Stannade hemma från jobbet på tisdagen tillsammans med barnen då dagis inte uppskattar barn med potentiell magsjukesmitta. Kände mig rätt ok på morgonen men ganska snabbt risade man ihop ordentligt. För första gången fick man någon riktig nytta av den där digitalboxen för marksända gratiskanalerna som man skaffat. Barnkanalen räddade mig från åtta på morgonen till kl två på eftermiddagen. Barnen skötte sig riktigt bra och jag kunde ligga utslagen och halvt sovande i soffan tills frun kom hem efter ett tidigt avslut av arbetsdagen. Kunde då vila på allvar och låta febern verka på bacillerna.

I morse var jag feberfri men fann det bäst att stanna hemma från jobbet även idag. Var dock tillräckligt pigg för att hantera barnen någorlunda.

En bra grej med att ligga en hel dag var att benet blev aningen bättre. I morse kändes det riktigt ok men dagens vardagsakiviteter har fösämrat det något igen. Sätter dock en 5:a på både gårdagen och idag.

Inga kommentarer: