onsdag 20 februari 2008

Aktiv vila med gubbsen

Tisdag 20/2: Igår var det en vanlig liten sväng på lunchen till gymmet. Ovanan vid rullskidsåkningen kändes fortfarande på baksidan axlarna och det blev snarare lite gymnastik än gym. Fast det är bra det med på något vis.

På kvällen blev det till att ta en sällskapstur med Jukka och Arne och höra lite historier om förr i tiden. Det är sega gamla gubbar. Lite långsamma men det passar mig nuförtiden. Särskilt när jag planerat lite försiktigare vecka, åtminstone inledningsvis. Förra veckan körde den ena av dem 6 mil skidor om dagen under en semestervecka i Lövåsen. Det går inte fort men det går enligt honom själv. Fick också veta att man sover bra efter en sådan vecka. Ska tänka på det om det blir allvarliga problem med sömnen någon gång...

Vår lilla jogg som inkluderade ett par små promenadsträckorblev 6 km lång och 34 minuter.

Idag blev det ytterligare en sväng till gymmet på lunchen. Lite situps och stakmuskelträning kan väl inte skada.

Nu ska jag klämma några semlor innan det förhoppningsvis blir en tidig sänggång. Imorgon står lunchlöpning på schemat. Är lite sugen på att prova den gamla standardrundan bort mot Elfsborgsbron. Kanske till och med runda Semconhuset på slutet om det känns bra. Givetvis med måttlig fart, det var ju ett litet steg tillbaka som stod på schemat för återtåget tillbaka till utmattning denna veckan.

Inga kommentarer: