torsdag 22 maj 2008

Massage

Torsdag 22/5: Igår var min vad sämre igen. Försämringen kom gradvis under dagen. Man blir ju klart stressad av allt elende. Förra onsdagen fick jag nummret till en massör av en sjövallagubbe när jag kom gående på min avbrutna runda. Honom skulle jag ringa...

Så gjorde jag igår och idag var det dags. Hade jag inte ont i benet innan så har jag det nu.... Han var duktigt stark i nyporna, det var så man kippade efter luft när han knådade. Han varnade mig innan att det kunde göra ont så jag härdade ut. Han verkade dock kunnig och förklarade någonting i stil med att en liten överbelastning lett till smärta som spände muskeln och blodtillförseln stoppades. Något spiralliknande som bara blev värre fattade jag det som. Han var dock säker på att kunna få bort det. Hmm, återstår att se... Ska dit en andra gång nästa onsdag. Den som gett sig in i leken får leken tåla och det är väl lika bra att löpa linan ut nu när man testar.

Just nu är vaden ordentligt öm. Ungefär som om man rappat till den med ett järnrör. Eller möjligen kan känslan liknas vid träningsvärken som blir om man alldeles ovan kör en ruskig massa excentriska tåhävningar.

Inga kommentarer: