onsdag 20 december 2006

Bakhalt

Onsdag 20/12: Tänkte att det skulle blivit ett kortare rullskidspass idag. Efter 20 meter visade det sig dock vara väl bakhalt. Vägarna täcktes av en tunn isfilm och det var nog vad som brukar kallas för blixthalka i morgonradions trafikrapporter... Vände om och bytte skidskorna mot löpskorna istället. (Kan nämna att vi har vår villa i en lite nedförsbacke och jag kunde för första gången "ploga" nedför backen hemåt).

Tog en långsam sightseeing ner till centrum och rundade Mölnlycke fabriker där vattnet nu sjunkit undan så att byggnaden åter är öppen. Hörde att gymmet öppnade igen idag! Kollade in genom fönstren på bottenvåningen och man kunde tydligt se spåren av översvämmnigen. En hel del grus och sten på golvet och allmänt skräpigt.

Totalt blev rundan 31 minuter och 6,17 km lång (medelfart på 5.07/km). Min nya makapär hade också räknat ut att jag bränt 53 kcal mer idag (268 kcal) än i måndags, trots att måndagens pass var 6,18 km och hade en medelfart på 4.51 min/km. Någon sem vet hur kaloriförbrukningen räknas ut?

Benet känndes måttligt bra idag. Gjorde lite ont mest hela rundan. Fast nu efter stretching så känns det bra igen. Får se hur det blir imorgon...

Inga kommentarer: